Nieuwjaarsdag

Wanneer valt Nieuwjaarsdag in 2020 of 2021? Nieuwjaarsdag is de eerste dag waarop het begin van het nieuwe jaar, oud en nieuw, of de jaarwisseling wordt gevierd. Traditioneel horen bij deze viering op 1 januari gelukwensen en goede voornemens voor het nieuwe jaar. Nieuwjaarsdag is een officiële feestdag.

Kies hier een kalenderjaar tussen 2014 en 2040 en ontdek op welke dag van de week Nieuwjaarsdag valt in 2020, 2021, 2022, 2023, 2024 of ander jaar. Standaard verschijnt als kalenderjaar het huidige jaar 2020.

Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Klokka aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.


Klokka

Praktische informatie

Contact

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen over de berekeningen.

Copyright © 2020 Klokka