Weekdag geboortedatum

Berekening

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag? Op welke dag van de week ben jij geboren? Vul de dag, maand en jaar in van jouw geboortedatum volgens DD-MM-JJJJ (dag-maand-jaar) en jij berekent de dag van de week van jouw geboortedatum.

Standaard verschijnt als datum DD-MM-JJJJ voor de weekdag van je geboortedatum. De eerst mogelijke datum is 15 oktober 1582 (begin Gregoriaanse kalender).

Vul de datum in volgens het formaat DD MM JJJJ waarbij het jaar tussen 1582 en 3999.

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Contactformulier

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Klokka aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Volledige disclaimer
3

Thema's

56

Berekeningen

>150.000

Bezoekers