Dag van de Arbeid

Berekening

Wanneer valt de Dag van de Arbeid in 2023 of 2024? De Dag van de Arbeid is de feestdag voor de werkende arbeiders. De Dag van de Arbeid wordt gevierd op 1 mei. In Nederland is de Dag van de Arbeid geen officiële feestdag. In de rest van Europa wel.

Kies hier een kalenderjaar tussen 2014 en 2040 en ontdek op welke dag van de week de Dag van de Arbeid valt in 2023, 2024, 2025, 2026, 2027 of ander jaar. Standaard verschijnt als kalenderjaar het huidige jaar 2023.

Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Contactformulier

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Klokka aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Volledige disclaimer
3

Thema's

56

Berekeningen

>150.000

Bezoekers