Valentijnsdag

Wanneer valt Valentijnsdag in 2020 of 2021? Valentijnsdag is de jaarlijkse dag van de romantische liefde. Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari. Op deze dag verrassen geliefden elkaar met cadeautjes, bloemen, kaarten en gedichten. Je kunt ook iemand anoniem de liefde verklaren. De dag van de romantiek is vernoemd naar de heilige Valentijn en dateert uit de 5de eeuw maar vindt zijn oorsprong in de Romeinse feestdag Lupercalia.

Kies hier een kalenderjaar tussen 2014 en 2040 en ontdek op welke dag van de week Valentijnsdag valt in 2020, 2021, 2022, 2023, 2024 of ander jaar. Standaard verschijnt als kalenderjaar het huidige jaar 2020.

Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Klokka aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.


Klokka

Praktische informatie

Contact

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen over de berekeningen.

Copyright © 2020 Klokka