Halloween

United Consumers | zorgverzekering

Berekening

Wanneer valt Halloween in 2021 of 2022? Halloween is vooral bekend van de uitgeholde pompoenen, de spoken en het griezelen. Als voorloper van een Keltisch feest wordt het vooral gevierd in Ierland, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten en Canada en tegenwoordig ook in Nederland en België. Halloween wordt gevierd op 31 oktober en wordt elk jaar populairder met bijvoorbeeld themafeesten in pretparken.

Kies hier een kalenderjaar tussen 2014 en 2040 en ontdek op welke datum en dag van de week Halloween valt in 2021, 2022, 2023, 2024, 2025 of ander jaar. Standaard verschijnt als kalenderjaar het huidige jaar 2021.

Ongeldige invoer
United Consumers | zorgverzekering United Consumers | zorgverzekering
United Consumers | zorgverzekering

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Contactformulier

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Klokka aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Volledige disclaimer
3

Thema's

55

Berekeningen

>150.000

Bezoekers