Contact

Contactformulier

Klokka is een handelsnaam van:

Trolla web solutions

KvK-nummer 66586011

Heb je een vraag, opmerking of klacht over een bepaalde berekening? Wil je ons een compliment geven? Of wil je gewoon iets anders weten? Vul het contactformulier in en je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord. Klokka heeft geen AFM-vergunning voor advies. Dit betekent dat Klokka geen advies kan en mag geven op vragen over financiële producten.

Je aanhef, naam en e-mailadres worden uitsluitend gebruikt om antwoord te geven op je vraag, opmerking, klacht of compliment.

(*) = verplicht veld

Ongeldige invoer
Je naam ontbreekt.
Je e-mailadres ontbreekt of is niet correct.
Ongeldige invoer
Je bericht ontbreekt.
What is (3 x 8) + 2 =
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Contactformulier

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Klokka aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Volledige disclaimer
3

Thema's

56

Berekeningen

>150.000

Bezoekers