Eeuw Romeinse cijfers

De eeuw is een periode van 100 jaar. Een nieuwe eeuw begint bij een jaartal dat eindigt op 01. De eenentwintigste eeuw loopt van het jaar 2001 tot en met 2100. De eeuw wordt vaak in boeken weergegeven in Romeinse cijfers. Met deze berekening bepaal je de eeuwaanduiding in Romeinse cijfers.

Kies hier een eeuw tussen 1 (jaar 1 t/m 100) en 30 (jaar 2901 t/m 3000) en ontdek het jaartal in Romeinse cijfers. Standaard verschijnt als eeuw de huidige eeuw.

Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Klokka aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.


Klokka

Praktische informatie

Contact

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen over de berekeningen.

Copyright © 2020 Klokka